2015 november 20-21 között Bécsben lesz a ausztriai Joomladay

• vero
  • vero profilkép Témaindító
  • Nem elérhető
  • Prémium fórumozó
  • Prémium fórumozó
  • a nap mindig akkor süt fel amikor nem számítunk rá
Több
9 éve 5 hónapja #8294 Írta: vero
Sziasztok Kedves Csoporttagok!
Gondoltam megosztom veletek a hírt!
Írjatok ,ha valakinek van kedve és pénze menni!!
joomla-day.at/
Magyarországon miért nincs joomla day 2015-ben?

Üdv!

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
9 éve 5 hónapja - 9 éve 5 hónapja #8295 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: 2015 november 20-21 között Bécsben lesz a ausztriai Joomladay
Igen, náluk ez lesz az első, eddig ha jól emlékszem együtt volt a németországival. Egy Joomlday-t nem kis feladat megszervezni. Ugye fel kell mérni, hogy egyáltalán lenne-e rá igény itthon, hol lehetne normális körülmények között megtartani, lennének-e olyan jártas előadok, akik érdekes és kifejezetten a Joomlához kapcsolód témákat tudnának előadni stb. stb. Talán egy közösségi nap könnyebben megoldható, bár korábban volt már itt szó, hogy 10 éves születésnapra, lenne egy Joomla! sörözés is.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 9 éve 5 hónapja Balázs által.

• vero
  • vero profilkép Témaindító
  • Nem elérhető
  • Prémium fórumozó
  • Prémium fórumozó
  • a nap mindig akkor süt fel amikor nem számítunk rá
Több
9 éve 5 hónapja #8296 Írta: vero
vero válaszolt a következő témában: 2015 november 20-21 között Bécsben lesz a ausztriai Joomladay
igazából én azt nem tudom ,hogy itthon volt még tavaly is ..aztán megszűnt...,de miért?
szerintem egy "sörözés" -re lesz elég sok jelentkező :)
Igazából nektek Pesten nem is nehéz összehozni,de így viiidiiiken :) :) :)

Több
9 éve 5 hónapja #8300 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: 2015 november 20-21 között Bécsben lesz a ausztriai Joomladay
Régen ugye nagyon sokáig Tóth Tiborék csinálták a Joomla! napokat, egész magas színvonalon. Aztán ugye, ahogy csökkent a platform népszerűsége, úgy egyre nehezebbé válit ugyanazt a minőséget megtartani, így végül, már nem is volt rá kapacitás.
Itt kb. most nulláról kellene kezdenünk valamilyen közösségi összefogás alapú dolgot. Összeszedni a hazai szakmát, stb. stb.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu