- Köszönetek: 0
Joomla 4 blogos elrendezésben hol tudom beállítani, hogy hány cikk jelenjen meg oldalanként?
- harkaly
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
Kevesebb
Több
harkaly válaszolt a következő témában: Joomla 4 blogos elrendezésben hol tudom beállítani, hogy hány cikk jelenjen meg oldalanként?
Nagyon szépen köszönöm!
Úgy látom, hogy a listában nincs benne az az oldal, ahonnan szeretném beágyazni a videót.
Úgy látom, hogy a listában nincs benne az az oldal, ahonnan szeretném beágyazni a videót.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- csicsa55
-
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Lottó
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 68
csicsa55 válaszolt a következő témában: Joomla 4 blogos elrendezésben hol tudom beállítani, hogy hány cikk jelenjen meg oldalanként?
Ha nem lenne titok melyik oldal videóját szeretnéd beilleszteni, akkor lehet célirányos plugint tudnánk ajánlani. Mindenesetre annyit tudok segíteni, ha máshogy nem, privátban elküldöd az oldal nevét vagy a konkrét video urljét és megpróbálom a jce pro-mal beágyaztatni, ha sikerül beszámolok róla.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.