Június 30-án bezárja a kaput a Gantry keretrendszer fejlesztője a RocketTheme

Több
8 hónapja 4 napja - 8 hónapja 1 napja #17917 Írta: Balázs
Ami már évekkel ezelőtt sejteni lehetett, hogy annyira megfogyatkozott az előfizetői bázis, valamint átalakultak a weblapszerkesztési szokások, hogy a csapat a jelenlegi állapotában már nem volt fenntartható. Búcsú poszt itt olvaható:  Farewell, and Thank You: Reflecting on 20 Years of RocketTheme

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 8 hónapja 1 napja Balázs által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
7 hónapja 3 hete - 7 hónapja 3 hete #17918 Írta: csicsa55
Kár érte.

Igaz én csak kizárólag Gantryt használtam tőlük. Igaz, hogy meg vannak a gantry hiányosságai, de az a fajta rugalmasság, amit ez a keretrendszer nyújtott azt összes alternatív keretrendszernél máig foghíjas. Az ingyenes verzióknál meg pláne.
Utolsó szerkesztés: 7 hónapja 3 hete csicsa55 által.

Több
6 hónapja 6 napja #17927 Írta: csicsa55
Kedves Balázs!

Lehet rossz hír Neked, de jó hír a gantry használóknak, hogy az a projekt lehet, h lélegeztető gépen van, de nem akar megdögleni.

Július 28-án ismét jött rá frissítés és hibajavítás, valamint kompatibilissá tették a 8.3-as php verzióval.

Vissza is kapcsoltam a frissítőoldalát, ami elérhetetlen volt és ismét elérhető.

Nem követem a "merénylő" blogját/fórumát, de szerintem szabadidejében még tutujgatja. Lehet a végén talál pár önkéntes fejlesztőt és menni fog.

Kezdek megnyugodni a Joomla 6 megjelenését illetően. Még a végén azzal is kompatibilissé teszik.

Azzal pedig nyerek újabb 4 évet. Addig meg úgyis történik valami azzal a tizenpár oldallal, amit gantryval üzemeltetek.

Több
6 hónapja 3 napja - 6 hónapja 3 napja #17928 Írta: Balázs
Át lett adva a Githubos repo egy önkéntesnek, aki belátása szerint fejlesztheti tovább a kódot. Amúgy az eredeti fejlesztők is azzal a megállapítással zárták be a boltot, hogy a jövő a sitebuildereké és ezek kiszorították teljesen a hagyományos sablonokat, mint például WordPress-ben a Gutenberg, amielynek a segítségével már nem csak tartalmat, hanem oldal felépítést is létre tudsz hozni.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 6 hónapja 3 napja Balázs által.

Több
5 hónapja 3 hete #17932 Írta: csezo
Amikor megjelent, valóban nagy szám volt. De különböző média méretek eltérő formázásában valahogy nem éreztem, hogy olyan mértékben utána ment volna az igényeknek, ahogy azt más keretrendszer megtette. A magam részéről jó ideje elengedtem, más keretrendszert használok.
De abban maradéktalanul egyet értek, hogy a jövő útja ezeké. Részint a szerverek is egyre gyorsabbak, a sávszélesség is egyre kevésbé hátráltat. ÉS utólag hozzányúlni, ezerszer egyszerűbb, mint mondjuk a 10 éve még általánosan használt sablonokhoz.

Nekem sokkal nagyobb keserűség, hogy ezzel ismét a joomla bástyája lépett le a tábláról.

Ha értékesnek találtad a hozzászólást, azt a "KÖSZÖNÖM" gombbal jelezheted.