- Köszönetek: 68
Észrevétel a fórum pontozási rendszerével kapcsolatosan.
- csicsa55
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Lottó
Kevesebb
Több
Észrevétel a fórum pontozási rendszerével kapcsolatosan. téma létrehozva csicsa55 által
Mondanivalóm elsősorban az oldal üzemeltetőjéhez, Csontos Balázshoz szól. Egy észrevételem lenne a fórum pontozási rendszerével. Kovácsházi a jelenleg legaktívabb fórumválaszoló. jogosan megilleti a joomla ász "plecsni". Mindenféle személyeskedés nélkül szeretném jelezni, de a pontozórendszer nem csak a válaszok, hanem a kérdések számát is figyeli, ami véleményem szerint nem jó. Ha Harkaly a fórum legaktívabb kérdezője és még kitartóan kérdez, hamarosan Ő is joomla ász lesz. Mégegyszer mondom nem személyeskedés. Ezt nem is lehet az Ő "hibájaként" felróni. Ha ez egyáltalán hiba, csak Neked Balázs lehet "felróni" 
Légy oly kedves ezt valahogy variáld át. Bár engem nem zavar, de harkaly engem hamarosan lehagy.

Légy oly kedves ezt valahogy variáld át. Bár engem nem zavar, de harkaly engem hamarosan lehagy.
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
kovacshazi válaszolt a következő témában: Észrevétel a fórum pontozási rendszerével kapcsolatosan.
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
- csicsa55
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Elit fokozatú fórumozó
-
- Lottó
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 68
csicsa55 válaszolt a következő témában: Észrevétel a fórum pontozási rendszerével kapcsolatosan.
Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.