Aldomain-es teszt oldalon idegen weboldal jelenik meg

Több
1 éve 1 hónapja - 1 éve 1 hónapja #17483 Írta: kristofkata
Aldomain-es teszt oldalon idegen weboldal jelenik meg téma létrehozva kristofkata által
Sziasztok!

Volt egy teszt oldalunk, ahova "fullpackage"-al sikeresen telepítettem egy sablont. Sajnos nem működött rendesen az oldal, majd egyszercsak már meg sem jelent. Gondoltam újra telepítem... kitöröltem a könyvtár mappáját és az adatbázist.
Csináltam egy új mappát más néven, meg új adatbázist... az új telepítés sajnos nem sikerült, de véletlenül megnyitottam az előző oldalt, aminek már nincs könyvtára, adatbázisa... Egy teljesen idegen, valami arab oldal nyílt meg.
Ez hogyan lehetséges? A mi domain-ünk aldomain-je egy idegen weboldalt jelenít meg ( flexibles.kutyaruhashop.hu/ ). Már a "flexibles" aldomain-t is töröltem.

Lehetséges, hogy az új telepítés ezért nem sikerült? Ott a "flexi.kutyaruhashop.hu" mappát adtam meg könyvtárnak, de nem nyitotta meg a joomla telepítési oldalt.

Köszönök minden segítséget, tanácsot!
Utolsó szerkesztés: 1 éve 1 hónapja kristofkata által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
1 éve 1 hónapja #17484 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Aldomain-es teszt oldalon idegen weboldal jelenik meg
Nekem azt írja a böngésző hogy a cím nem létezik. Vagy böngésző cache ürítés a kell, vagy a géped fertőzöt

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kristofkata

Több
1 éve 1 hónapja #17485 Írta: csicsa55
csicsa55 válaszolt a következő témában: Aldomain-es teszt oldalon idegen weboldal jelenik meg

vagy a géped fertőzöt

Én is erre tippelnék.

Nézd meg a host fileodban nics-e oda nem illő bejegyzés. (C:\\Windows\System32\Drivers\etc\hosts) Vagy Te magad nem piszkáltad-e meg a gyári állapopát.

Több
1 éve 1 hónapja - 1 éve 1 hónapja #17486 Írta: kristofkata
kristofkata válaszolt a következő témában: Aldomain-es teszt oldalon idegen weboldal jelenik meg
Köszönöm!

Már nekem sem jelenik meg.
A böngésző cache-t ürítettem többször is... sőt a gépet is újra indítottam. Ami oldal szóba jöhetett frissítettem...
Írtam a tárhelyszolgáltatónak is tegnap, és utána kb. 1 óra múlva helyre állt a rend :). Nem tudom, hogy ők hozták-e rendbe, nem válaszoltak a levelemre, pedig elég gyorsan szoktak.
Ha nem nálam volt a hiba, akkor mi okozhatja ezt?
Csicsa55, Én nem vagyok szaki, ezért nem vagyok olyan bátor, hogy bármit is piszkáljak :) Sokszor örülök, ha egyáltalán megértem, hogy Ti mit írtok válaszként :).
Utolsó szerkesztés: 1 éve 1 hónapja kristofkata által.

Több
1 éve 1 hónapja - 1 éve 1 hónapja #17498 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Aldomain-es teszt oldalon idegen weboldal jelenik meg

kristofkata írta: Egy teljesen idegen, valami arab oldal nyílt meg.

Elég kevés az információ. A Joomla! és az összes bővítmény naprakész volt? Én a helyedben az SFTP bejelentkezési adatait mindenképp módosítanám.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 1 éve 1 hónapja Balázs által.

Több
1 éve 4 hete #17506 Írta: kristofkata
kristofkata válaszolt a következő témában: Aldomain-es teszt oldalon idegen weboldal jelenik meg
Egy "fullpackage" sabloncsomaggal lett telepítve az egész. Így tudtuk telepíteni a sablon által használt bővítményeket beállítva... a teljes demo oldalt. Nem ftp-n, cPanel-Fájlkezelőben töltöttem fel a zip file-t.
A sablon dokumentációban azt írták, hogy ne frissítsünk semmit, mert ők majd mindig küldik az általuk tesztelt frissítéseket, frissítési információkat, meg a fájl felüírásokat.
Ezt az oldalt csak minta oldalnak használtuk, nem is állítottunk rajta semmit, csak amiket a dokumentációban megadtak.