Kereskedelmi és bolt bővítmények

Opentools Advanced shipping by rules plugin újabb verzió

Több
4 hónapja 1 hete #17495 Írta: rizsapecs
Sziasztok!
A lenti plugint használtam már többször. Nekem nagyon bevált. Sajnos a fejlesztő kiszállt a buliból, így nem frissítették jó ideje, ill. J4/VM4-hez sem készült belőle verzió..
Ismer vki hasonlót, vagy esetleg ezt frissítette -e vki?
Fizetős opció is szóba jöhet..
Köszönöm előre is!

extensions.virtuemart.net/checkout/shipm...ping-by-rules-detail

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
4 hónapja 5 napja - 4 hónapja 5 napja #17497 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Opentools Advanced shipping by rules plugin újabb verzió
Kérdés, hogy pontosan milyen funkcióra van szükséged. Esetleg, Virtuemart shipping with filter and price rules? shop.st42.fr/en/tools/shipment-rules.htm

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 4 hónapja 5 napja Balázs által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: rizsapecs

Több
4 hónapja 5 napja #17500 Írta: rizsapecs
rizsapecs válaszolt a következő témában: Opentools Advanced shipping by rules plugin újabb verzió
Köszönöm, megnézem.. amúgy nekem is most tűnt fel, hogy nem elérhető a Vm letöltési oldala.. pedig kellene frissítenem. Infót sem láttam sehol, miért nem.. Remélem hamar megoldják, és nem az van a háttérben, mint a 4-es verziónál, hogy csak tagsággal kapsz már csak frissítést:-)
amúgy a program itt is elérhető:
open-tools.net/virtuemart/advanced-shipping-by-rules.html
Amúgy méret és súlyfüggő kiszállításnál használom legfőképp, de sok minden  mást is kezel

Több
4 hónapja 4 napja #17501 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Opentools Advanced shipping by rules plugin újabb verzió

rizsapecs írta: amúgy nekem is most tűnt fel, hogy nem elérhető a Vm letöltési oldala.

Most lesz a második hete, hogy a konkrétan nem elérhető a dev szerver, amelyen az összes csomag fent van.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
4 hónapja 1 órája #17502 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Opentools Advanced shipping by rules plugin újabb verzió

Balázs írta: Esetleg, Virtuemart shipping with filter and price rules? shop.st42.fr/en/tools/shipment-rules.htm

A téma felvetésekor írtam a fejlesztőnek, hogy vajon J4+VM4-re várható-e a fejlesztés, de semmi válasz :(

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu

Több
4 hónapja 1 órája #17503 Írta: kovacshazi
kovacshazi válaszolt a következő témában: Opentools Advanced shipping by rules plugin újabb verzió
Egyébként talán hasonló plugin, de itt sem válaszoltak J!+VM4 kérdésre:
alatak.net/en/extensions/shipments/pro-shipment-plugin.html

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu