- Köszönetek: 1
Kereskedelmi és bolt bővítmények
Opentools Advanced shipping by rules plugin újabb verzió
- rizsapecs
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
Kevesebb
Több
rizsapecs válaszolt a következő témában: Opentools Advanced shipping by rules plugin újabb verzió
Nagyon Köszönöm!
Hasonló mindkettő ahogy nézem.
Nem értem amúgy, hogy miért nem lehet feltüntetni, hogy meddig kompatibilis.. (joomla, vm, php) így elég lutrit vesz az ember:-(
Hasonló mindkettő ahogy nézem.
Nem értem amúgy, hogy miért nem lehet feltüntetni, hogy meddig kompatibilis.. (joomla, vm, php) így elég lutrit vesz az ember:-(
Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!
- kovacshazi
-
- Nem elérhető
- Joomla ász
-
- Mindent lehet, csak akarni kell
kovacshazi válaszolt a következő témában: Opentools Advanced shipping by rules plugin újabb verzió
Nem tudom jó hír-e vagy sem, de az OpenTools Advanced Shipping bekerült a VM4.2-be! Gyárilag benne van.
Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu
Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu
- rizsapecs
-
Témaindító
- Nem elérhető
- Tapasztalt fórumozó
-
Kevesebb
Több
- Köszönetek: 1
rizsapecs válaszolt a következő témában: Opentools Advanced shipping by rules plugin újabb verzió
Köszi, nekem jó hír, mert szeretem használni
Eddig ez tartott vissza a VM 4-től..

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a Joomla!© Projecttel, sem az Open Source Matters-zel. A Joomla!© logót korlátolt licenc alatt használjuk, melyet az Open Source Matters védjegytulajdonos biztosít az Egyesült Államokban és más országokban. Minden jog fenntartva © 2011-2023 Joomla! Magyarország.
Az oldal tárhelyét a Tárhelypark biztosítja. Ha támogatni szeretnéd az oldal működését, akkor kérjük, hogy az alábbi hivatkozáson keresztül vásárolj tárhelyet.