Phoca Gallery Plugin - Csak a beillesztő kód jelenik meg a kép(ek) nem

Több
10 éve 5 hónapja #5521 Írta: Balázs

kocsislaci írta: Üdv mindenkinek!

Letöltöttem egy kiegészítőt hozzá amit fel is raktam melynek feladata a cikkeknél megjelenni és különböző képeket/diavetítéseket beszúrni...de akár hogy állítom a cikk szerkesztőjét illetve ha ki is kapcsolom a főoldalon csak a forráskód jelenik meg.....

Köszönöm aki tudna segíteni

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
10 éve 5 hónapja #5522 Írta: Balázs
A Joomla! 3.3.3 alatt nálam sem működik, régebbi verzió (3.1) alatt teszteltem, ott igen.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Több
10 éve 5 hónapja #5528 Írta: kocsislaci
kocsislaci válaszolt a következő témában: Phoca Gallery Plugin - Csak a beillesztő kód jelenik meg a kép(ek) nem
3.3.1 van fent nekem és így sem megy :(

Több
10 éve 5 hónapja #5529 Írta: Balázs
Lehetséges, hogy más sokkal korábbi verziótól nem megy, csak nem jelentették. Joomla! 3.1.0-án még ment 3.3.3-on már nem, így lehetséges, hogy a 3.3.x-es szériában történtek olyan módosítások, amelyek befolyásolhatták a működést.
Én már jelentettem a problémát, nem tudom, hogy eljut-e a fejlesztőhöz, és javítja-e a problémát.
Egyébként, ha másnál is előfordul, erősítsen meg minket.

Több
10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #5531 Írta: Zotius
Egyszerűen nem értem a problémát. Cégünk honlapját Joomla 3.3.3 hajtja, a plugin megfelelően működik. Itt egy cikk mintaként
Backenden így néz ki a cikk:

Frontenden pedig így

Telepítettétek a Phoca Gallery Image beillesztő gombot is?
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 10 éve 5 hónapja Zotius által.

Több
10 éve 5 hónapja - 10 éve 5 hónapja #5532 Írta: Balázs
Egy tiszta Joomla! 3.3.3 esetén legfrissebb Phoca Gallery, Phoca Gallery Content Plugin, Phoca Gallery Buttonal:

Egy tiszta Joomla! 3.1.0 esetén legfrissebb Phoca Gallery, Phoca Gallery Content Plugin, Phoca Gallery Buttonal:

Nekem egyébként, több egymástól független felhasználó is jelentette, ezt a problémát a Phoca Gallery-nél, a Rokbox-nál és más felugró megoldások használatánál is.

Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 10 éve 5 hónapja Balázs által.