Hogyan lehet magyarítani a Phoca Gallery-t?

Több
9 éve 7 hónapja #7360 Írta: labor
Hogyan lehet magyarítani a Phoca Gallery-t? téma létrehozva labor által

vero írta: A phoca gallerynek van magyar nyelvű példánya...nem telepítetted? akkor lehet egyértelmű lenne..mi nincs jól beállítva.

Én is telepíteném a Phoca Gallery magyarítását, de a letöltött magyar állományban a Joomla nem talál telepítőcsomagot. Valamit rosszul csináltam?
Kérlek segítsetek.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
9 éve 7 hónapja #7361 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Hogyan lehet magyarítani a Phoca Gallery-t?
Az elérhető magyarítási csomagban nincs telepítőfájl, kézzel kell bemásolnod a zip tartalmát a megfelelő helyekre.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
9 éve 7 hónapja #7364 Írta: Zotius
Zotius válaszolt a következő témában: Hogyan lehet magyarítani a Phoca Gallery-t?

Balázs írta: Az elérhető magyarítási csomagban nincs telepítőfájl, kézzel kell bemásolnod a zip tartalmát a megfelelő helyekre.

Ha tőlem tölti le, akkor van integrált magyar nyelv a telepítőben, mert beletettem... :D
Mellékletek:
A következő felhasználók mondtak köszönetet: labor

Több
9 éve 7 hónapja #7369 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Hogyan lehet magyarítani a Phoca Gallery-t?
Akkor érdemesebb labor a Zotius oldalán található verziót használnod, a hivatalos oldalon található telepítő nélküli változat helyett, amelyben kézzel kell bemásolnod a fájlokat.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Több
9 éve 7 hónapja #7371 Írta: labor
labor válaszolt a következő témában: Hogyan lehet magyarítani a Phoca Gallery-t?

Zotius írta: Ha tőlem tölti le, akkor van integrált magyar nyelv a telepítőben, mert beletettem... :D

Köszönöm, szuper!