Phoca Gallery-ben hogyan lehet megadni, hogy soronként három bélyegkép legyen egymás mellett?

Több
5 éve 4 hónapja #14824 Írta: sanya93
Phoca galériában hogyan lehet megadni, hogy soronként három bélyegkép legyen egymás mellett. Tehát ha belépek egy kategóriába akkor ott csak három klskép legyen egymás mellet.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
5 éve 4 hónapja #14826 Írta: sanya93
A phoca galériába nem minden kép töltődik fel rendesen, vagyis a tárhelyre feltöltöm és onnan adom hozzá az adott kategóriához tömegesen. de nem minden kép jelenik meg a galériában. Mellékelek egy képet. Itt látható hogy két kép nem jelenik meg, ezeknek az url-je /thumbs/phoca_thumb_l1_szek1.jpg
Viszont a jó képeknek az url-je ilyen thumbs/phoca_thumb_l_szek7.jpg
És hiába törlöm-töltöm fel újra és újra, csak ezek a képek lesznek rosszak.
Már átméreteztem, mentettem másképp painttal, semmi változás, ezek a nem megjelenő képek mindíg rossz url végződést kapnak. Viszont a a tárhelyen jó a képnév phoca_thumb_l_szek1.jpg
Mi lehet a gond?

Több
5 éve 4 hónapja #14827 Írta: Motoros
Az adatbázisban hibásan van rögzítva a képnév.
Amennyiben leszűröd a 404 válaszokat - és van valami azonos ismétlődés! Könnyedén korrigálhatod. Akér string cserével... Cronnal akár automatikusan is.

Több
5 éve 4 hónapja #14830 Írta: sanya93
De hiába nevezem át az adott képet és úgy töltöm fel akkor sem jelenik meg a galériában, viszont adminban a phocában látszik a kép. Rossz url-t generál neki a rendszer valamiért.

Több
5 éve 4 hónapja #14832 Írta: sanya93
Azt vettem észre, ha a windows képnézegetővel elforgatom a képet 90 fokkal és úgy töltöm fel akkor megjelenik, ha visszaállítom eredetibe akkor megint csak egy fehér kocka látszik az oldalon. Mellékelem hogy néz ki.

Több
5 éve 4 hónapja #14834 Írta: kovacshazi
EXIF adatokat tartalmaznak a képek? Ha igen akkor próbáld meg ezeket törölni és úgy feltölteni.

Segítség Joomla és VirtueMart webáruház készítéséhez, problémák megoldásában
www.webprogramok.hu

Joomladay2013 - Budapest, Hungary
www.joomladay.hu