Hekker támadás érte a Joomlámat

Több
3 hónapja 1 napja #17543 Írta: csicsa55
csicsa55 válaszolt a következő témában: Hekker támadás érte a Joomlámat

Mi más dolga lenne egy hekkernek egy egyszerű, sima információs web oldallal, képekkel?

Ez indirekt támadás. Tehát nem egy hacker támadja meg a számára értéktelen információkkal ellátott honlapodat. Vannak hackerek, akik kihívásból, szórakozásból írnak kártékony kódokat és kiteszik a netre, csak azért, hogy maguknak bizonyítsanak, versenyezzenek más hackereknek és kitehessék a dicsőségfalukra.

Gyanúm az, hogy valamelyik konkurens kolegám bízott meg valakit

Én nem hinném. Direkt személyes támadás akkor jellemző, ha a hacker/cracker számára értékes zárt adatokat tartalmaz az oldal. Ebben az esetben meg úgy szokás feltörni hogy minél később vegye észre az oldal tulajdonosa. Tehát a feltörés nem látványos, hanem "sunyi" adatszivárogtatós, amit jobb esetben a tárhelyszolgáltató versz észre.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: ifjBarandiImre

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

• ifjBarandiImre
  • ifjBarandiImre profilkép Témaindító
  • Nem elérhető
  • Kezdő fórumozó
  • Kezdő fórumozó
  • Hozzáértők segítségéért regisztráltam.
Több
3 hónapja 1 napja #17544 Írta: ifjBarandiImre
ifjBarandiImre válaszolt a következő témában: Hekker támadás érte a Joomlámat
Végülis teljesen mindegy a miértje. Az a szuper, hogy a megoldásban korrekt segítséget lehet a személyetekben találni. Ezért hálás köszönettel tartozom. Köszönöm, tisztelettel és barátsággal!

Művészetekkel foglalkozom: Festőművész, tetováló művész és NFT művész vagyok. Tartalmat, képeket, szöveget, tudok feltölteni, keresőoptimizálni cikket, viszont hekker támadás miatt rendszer visszaállítást, Joomla sablont frissíteni és egyéb dolgokat szakemberre bíznék.

• ifjBarandiImre
  • Nem elérhető
  • Kezdő fórumozó
  • Kezdő fórumozó
Több
3 hónapja 4 órája #17545 Írta: ifjBarandiImre
Üdvözlöm! Tegnap írtam a web oldalán keresztül. Csak azért jelzek itt is, nem-e véletlen a spamok között landolt. További szép napot!

Művészetekkel foglalkozom: Festőművész, tetováló művész és NFT művész vagyok. Tartalmat, képeket, szöveget, tudok feltölteni, keresőoptimizálni cikket, viszont hekker támadás miatt rendszer visszaállítást, Joomla sablont frissíteni és egyéb dolgokat szakemberre bíznék.

• ifjBarandiImre
  • Nem elérhető
  • Kezdő fórumozó
  • Kezdő fórumozó
Több
2 hónapja 3 hete - 2 hónapja 3 hete #17549 Írta: ifjBarandiImre
Köszönöm  szépen, hogy rendbe tette a web oldalamat a hekker támadás után. Hálás vagyok! 

Utolsó szerkesztés: 2 hónapja 3 hete ifjBarandiImre által.