Sziasztok! Lenne egy nagyon minimal weblap elképzelésem amihez keresek valakit aki megcsinálná reális áron. Van egy ismerősöm aki már csinált nekem oldalt, de most nagyon elfoglalt és nem tudja elvállalni, ő mondta, hogy ennek a tervnek a bonyolultsága tudásban és időben max egy 10 ezer ft ban merülne ki. Én ennél azért rászánnék egy kicsivel többet is....
Full fekete az egész oldal van 7 db menüpont.. mindegyik menupontnak megvan a maga funkciója.. a Home menupont a nyitó oldalt kell hogy behozza (a menüpontokat) a News menüpont egy hirfolyam lenne amit szerkesztenék, cikkek fotók stb.. a Music menüpontnél egy uj lapon megnyiló bandcamp vagy soundcloud oldal kéne hogy megnyiljon. a Photos menüpontnál képek lennének de ugy hogy bármikor lehessen frissiiteni.. a Videos menupontnál Youtube videók lennének odalinkelve cikk szerüen.. a Dates menupont ami talán kicsit gondolkozósabb de az se tul nagy extra.. vannak idopontok helyszinek városnevek és mindegyik mellett egy TICKET szócska.. a TICKET szavak alatt odakéne tudnom linkelni egy másik oldalt szoval ha ráklikkelnek akkor az adott jegyárusito oldal nyiljon meg.. a Contact menupont pedig egy állando oldal lenne ami nem változik, de persze ha változtatni kéne rajta akko lehessen.. ez a menupont tartalmazná a közösségi oldalak linkjét, (fotoval) illetve egy mail cimet...
Ha a menüpontok fölé kerül az egér akkor be kéne kicsit halványulnia a menüpont feliratnak..
Fontos, hogy mivel minimal téma az egész weblap, a menüpontok szinezése és körvonala olyan legyen mint a terven..
Csatoltam képeket.
Szerintem nem egy túl bonyolult dolog, értelmes árat (30-40) hajlandó vagyok érte kifizetni.