Minimal weblap elkészitese Joomla alapokon

Több
8 éve 7 hónapja - 8 éve 7 hónapja #10403 Írta: Horv6
Minimal weblap elkészitese Joomla alapokon téma létrehozva Horv6 által
Sziasztok! Lenne egy nagyon minimal weblap elképzelésem amihez keresek valakit aki megcsinálná reális áron. Van egy ismerősöm aki már csinált nekem oldalt, de most nagyon elfoglalt és nem tudja elvállalni, ő mondta, hogy ennek a tervnek a bonyolultsága tudásban és időben max egy 10 ezer ft ban merülne ki. Én ennél azért rászánnék egy kicsivel többet is....
Full fekete az egész oldal van 7 db menüpont.. mindegyik menupontnak megvan a maga funkciója.. a Home menupont a nyitó oldalt kell hogy behozza (a menüpontokat) a News menüpont egy hirfolyam lenne amit szerkesztenék, cikkek fotók stb.. a Music menüpontnél egy uj lapon megnyiló bandcamp vagy soundcloud oldal kéne hogy megnyiljon. a Photos menüpontnál képek lennének de ugy hogy bármikor lehessen frissiiteni.. a Videos menupontnál Youtube videók lennének odalinkelve cikk szerüen.. a Dates menupont ami talán kicsit gondolkozósabb de az se tul nagy extra.. vannak idopontok helyszinek városnevek és mindegyik mellett egy TICKET szócska.. a TICKET szavak alatt odakéne tudnom linkelni egy másik oldalt szoval ha ráklikkelnek akkor az adott jegyárusito oldal nyiljon meg.. a Contact menupont pedig egy állando oldal lenne ami nem változik, de persze ha változtatni kéne rajta akko lehessen.. ez a menupont tartalmazná a közösségi oldalak linkjét, (fotoval) illetve egy mail cimet...

Ha a menüpontok fölé kerül az egér akkor be kéne kicsit halványulnia a menüpont feliratnak..
Fontos, hogy mivel minimal téma az egész weblap, a menüpontok szinezése és körvonala olyan legyen mint a terven..
Csatoltam képeket.
Szerintem nem egy túl bonyolult dolog, értelmes árat (30-40) hajlandó vagyok érte kifizetni.
Utolsó szerkesztés: 8 éve 7 hónapja Horv6 által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
8 éve 7 hónapja #10406 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Minimal weblap elkészitese Joomla alapokon
Ha még él a dolog, akkor dobj ide nyugodtan egy ímélt.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!