Köszi a választ, ez jó lenne igen, a zászlókat így oldottam meg, a lista is menne select-tel, de azt a legördülőt szeretném használni ami alapból megjeleníti listanézetben a nyelveket. Ebben az aktív nyelv ki van emelve, a lista azt mutatja alapból, és van benne kereső funkció.
Erre gondolok:
Kép linkje:
joomla.stackexchange.com/questions/9958/...de-a-list-form-field
Ez a Chosen selector program
harvesthq.github.io/chosen/
benne van a Joomla-ban. Csak nem találom a modult, hogy ha csinálok egy listát akkor milyen paranccsal tudom előhívni, hogy a listát ez jelenítse meg? Ha meglenne, csinálnék annyi listát amennyi nyelv van és azokat abc sorrendbe tudnám rendezni nyelvenként. Ez lenne a legjobb.
ezzel a legördülővel foglalkoznak a Joomla.org fórumon is:
issues.joomla.org/tracker/joomla-cms/9653/
Vagy másik lehetőség, ez a bonyolultabb, már nekem mert nem vagyok programozó, a nyelvválasztó sorrendjének felülírása abc sorrendben, ehhez találtam kódot:
gist.github.com/korof/8675597/
Csak, hogy ezt hova kell beilleszteni, nem tudom.
A Nyelvváltó sajnos a Tartalomnyelveknél beállított sorrendet ismeri csak, írják is a leírásban: "6. A nyelvek zászlói vagy nevei kijelzésének módját a Nyelvkezelő - Tartalomnyelvek fülön látható sorrend határozza meg." Ezt kellene valahogy felülírni, hogy abc sorrendben jelenjenek meg a nyelvek minden nyelvnél, a saját abc-jük szerint.
De az előbbi megoldás egyszerűbb lenne....
Ha van bármelyikre ötlet, jó lenne