sh404SEF - Forbidden Access (Flooding) hiba

Több
11 éve 9 hónapja #2446 Írta: Mancs
sh404SEF - Forbidden Access (Flooding) hiba téma létrehozva Mancs által
Sziasztok!

Elnézést, lehet, hogy rossz helyre írok, de van egy kis problémám (megint). Joomla 2.5 alatt csináltam egy webshop-ot és olyan probléma van vele, hogy mikor az egyik termék kategóriában lapozni akarok kapok egy olyat, hogy:

Forbidden Access, Floading

sh404SEF-ben az Anti-flood-ot növeltem és a Kérések számát is, de nem lett jó :S :s. Esetleg valami ötletetek van?

Előre is köszi a segítséget

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
11 éve 9 hónapja - 11 éve 9 hónapja #2448 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: sh404SEF - Forbidden Access (Flooding) hiba
sh404SEF mellőzése? Joomla! 1.7 felett már nem igazán van létjogosultsága a külső fejlesztők által készített SEF bővítményeknek.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 11 éve 9 hónapja Balázs által.

Több
11 éve 9 hónapja #2456 Írta: Mancs
Mancs válaszolt a következő témában: sh404SEF - Forbidden Access (Flooding) hiba
Ezt nem próbáltam még meg. De a megrendelőm szeretné, ha az URL "szép" legyen, tehát pl "termékek/sörnyitó" és ne az jelenjen meg, hogy "/category10/". Tehát akkor meg szükség van a sh404SEF-re.

Több
11 éve 9 hónapja - 11 éve 9 hónapja #2457 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: sh404SEF - Forbidden Access (Flooding) hiba
Virtuemart 2 már MVC alapú, így támogatja a Joomla! beépített SEF megoldását. Példa a SEF működésére: kulfoldnet.hu/

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 11 éve 9 hónapja Balázs által.