Sziasztok!
A probléma röviden és tömören annyi, hogy elég sok gomb nem működik az admin felületen, egészen konkrétan:
Nem működik a [Mentés], [Mentés & bezárás], [Mentés & Új] gomb, azonban működik a [Mégse] gomb.
A szövegszerkesztő alatt nem működik a [Cikk], [Kép], [Oldaltörés] gomb, de működik a [Bővebben], [Szerkesztő átváltása] gomb.
Se cikk-kezelő, se modul, plugin kezelő, globális konfiguráció... sehol.
Az alábbi lehetőségeket próbáltam ki az olvasottak alapján, sikertelenül:
- Chrome cache ürítés
- Joomla cache ürítése (lagalábbis a Rendszer --> Gyorsítótár törlése menüpont alatt, egyébként itt csak egy fájlt találtam, ami a simple image gallery-hez tartozott)
- JHtml::_('behavior.framework', true); -t beírni a JHtml::_('bootstrap.framework'); mögé isis index.php fájlban
- PHP 5.4-ről átállni PHP 5.3-ra. Megpróbáltam 5.5-tel, 5.6-tal.
- Másik admin templatet választani, majd visszaállítani.
- Simán másik admin templatet választani.
- FireFox, IE is ki lett próbálva.
- Próbálkoznék ilyenekkel is:
joomlacms.hu/f%C3%B3rum/358-joomla-3-x/2...em-siker%C3%BCl#6726
, de ha egyszer nem működik a Mentés gomb, akkor nem egykönnyen tudok egy ilyet beállítani.
Böngésző: Chrome. Legfrissebb verzió. Most frissítettem.
Szövegszerkesztő: Gyári TinyMCE
PHP 5.4.40
Joomla! 3.3.6 Stable [ Ember ] 01-October-2014 02:00 GMT
Template:
Purity III
Ennek a template-nek van Mega menüje, ami alapból szintén nem működött (nem jelent meg a lenyíló menü) most, ismét leszedtem az oldalról, újra raktam, akkor a Mega menü helyre állt.
Kb. egy hete frissítettem az oldal tartalmán, átszerveztem a képeket több mappába rendszerezve. Ez után módosítottam a cikkeket, hogy frissítettem a képek elérési útját. Azóta nem nyúltam az oldalhoz. Amikor ma megnéztem, a cikkekben a képeknek a régi URL-ek voltak megadva (ennél fogva nyilván nem jelennek meg a képek).
Van egy slideshow is az oldalon, az sem megy (az első slide-on áll, és nem megy tovább, a navigációs gombok egyfolytában látszanak, holott csak hover-re kéne látszaniuk, de ezekre kattintva se megy a következő slide-ra). Csak feltételezem, hogy ennek is köze van ahhoz, ami a gombos problémát okozza.
Azóta tényleg nem nyúltam az oldalhoz, és akkor még MINDEN pöpecül ment.
Cikk-kezelőben
F12 console a következőket mutatja:
Uncaught SyntaxError: Unexpected token ) - mootools-more.js:1
Uncaught ReferenceError: MooTools is not defined - mootools-more.js:1
Uncaught ReferenceError: Hash is not defined - modal.js:7
Uncaught TypeError: Cannot read property 'initialize' of undefined - index.php:91
Uncaught TypeError: document.id is not a function - 5index.php:576
Debuggoláshoz elég hülye vagyok. Remélem, minden szükséges információt megadtam ahhoz, hogy tudjatok segíteni.
A legérthetetlenebb számomra tényleg az, hogy kb. 1 hete minden tökéletesen működött, nem csináltam vele semmit, most meg nem megy, és a képek URL-je is visszaváltott a régire...
Hogyan lehetne ezt a problémát orvosolni?

Köszi előre is minden segítséget!