Joomsport - Címerek átméretezése

Több
10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja #5857 Írta: Zotius
Zotius válaszolt a következő témában: Joomsport - Címerek átméretezése
A tabella linkek (egységesen fehér) színéhez:
Nem elég az <a> (horgony, anchor) tag színét beállítani fehérre, a tiszta, mindenkor fehér színhez az a:hover és az a:visited állapot színét is ugyanerre kell állítani. Egészítsd ki template.css 1752. sorban a definíciót:
Code:
.dd-blockcontent a, .dd-blockcontent a:link, .dd-blockcontent a:hover, .dd-blockcontent a:visited { color: #FFF; font-family: Arial,"Arial Unicode MS",Helvetica,sans-serif; text-decoration: none; }
A script-ügy megoldására nincs tippem... :(
A magyar dátumformátum használhatóságához át kéne nézni a com_joomsport admin felületének scriptjét. Gondolom, ezt valami lenyílóval oldotta meg a szerzője. Be kell tenni a lenyíló választékába a magyar dátumforma kódolását, hogy kiválasztható legyen. Legkézenfekvőbb, ha írsz neki pár sort a komponens szerzőjének fórumán.
Utolsó szerkesztés: 10 éve 6 hónapja Zotius által. Indoklás: kiegészítés

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
10 éve 6 hónapja - 10 éve 6 hónapja #5858 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Joomsport - Címerek átméretezése

kocsislaci írta: Ha kell szétszedem témákra a kérdést, csak nem akartam telepiszkolni a fórumot!

Az átláthatóság miatt, jobb ha 1 kérdést csak 1 témában teszel fel, köszi!

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 10 éve 6 hónapja Balázs által.

Több
9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja #7828 Írta: kocsislaci
kocsislaci válaszolt a következő témában: Joomsport - Címerek átméretezése
Zotus annak idején olyan jól leírta a dolgokat, és annak alapján próbáltam most ismét ügyködni, de nem jön össze!

Adott a téma címében említett kiegészítő egyik modulja melyben ugyan az a panasz. Tehát a címerek más méretűek.

A tabellán ezt megoldotta zotus kolléga, a cella azonos magasság méretével, de itt sehogy nem tudok rájönni mi a baj!

Valakinek valami tippje esetleg?

Vendégek elől rejtve. Jelentkezz be vagy regisztrálj a tartalom teljes megtekintéséhez.
Mellékletek:
Utolsó szerkesztés: 9 éve 9 hónapja kocsislaci által.

Több
9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja #7829 Írta: Balázs
custom.css-be:
Code:
.jsm_nextmtable img { height: 5rem !important; width: auto !important; }

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Utolsó szerkesztés: 9 éve 9 hónapja Balázs által.
A következő felhasználók mondtak köszönetet: kocsislaci

Több
9 éve 9 hónapja - 9 éve 9 hónapja #7832 Írta: kocsislaci
kocsislaci válaszolt a következő témában: Joomsport - Címerek átméretezése
Kb. 5 percig kerestem a custom.css fájlt Nagyon fáradt vagyok... Természetesen megtaláltam és berakva működik is.....

[strike][strike][strike]Lesz egy másik ilyen is amiben ugyan ez a problémám ,de ott se tudom megoldani, valami parancsot elszúrhatók nagyon... [/strike]
Code:
.jsm_nextmtable
[strike]Ezt nem tudom meghatározni a másik esetében..[/strike]

[strike]A custom.css tartalm:[/strike]
Code:
td.match_date{text-align:center; font-weight:bold} td.emblem_thome{text-align:center} td.emblem_taway{text-align:center} td.team_thome{text-align:center} td.match_result{text-align:center} td.team_taway{text-align:center} .jsm_restable td{ border:0px; padding:3px; } table.jsm_restable{ width:80%; } .jsm_restable tr{ border:0px;

[strike]jsm_restable tr lenne?[/strike][/strike][/strike]

Persze hogy az!!!!
NAGYON KÖSZÖNÖM!
Utolsó szerkesztés: 9 éve 9 hónapja kocsislaci által.

Több
9 éve 9 hónapja #7851 Írta: Balázs
A Gantry alapú keretrendszer beolvas egy custom.css fájlt, amibe bármit tehetsz amit felül akarsz írni. Alapesetben ugye ez nem létezik, neked kell létrehoznod.

A következő felhasználók mondtak köszönetet: kocsislaci