Gantry hiba - a slider fölött hatalmas fehér hely

Több
5 éve 2 napja - 5 éve 2 napja #15681 Írta: csicsa55
Gantry hiba - a slider fölött hatalmas fehér hely téma létrehozva csicsa55 által
Az alábbi oldalamon előjött egy probléma. Annyit kiderítettem, hogy nem a css felülírás okozza, ugyanis ha kiürítem a custom.scss tartalmát, a hiba akkor is tapasztalható. A probléma a vízszintes menüsáv és az oldal többi elem közötti hatalmas szünet.

Íme az oldal: gae.hu/
Utolsó szerkesztés: 5 éve 2 napja csicsa55 által.

Jelentkezz be, hogy te is részt vehess beszélgetésben!

Több
5 éve 1 napja - 5 éve 1 napja #15682 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Gantry hiba - a slider fölött hatalmas fehér hely
#g-page-surround {
min-height: 100vh;
position: relative;
overflow: hidden;
}

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Joomla! tanácsadás, oktatás, fejlesztés - joomlabs.hu
Utolsó szerkesztés: 5 éve 1 napja Balázs által.

Több
5 éve 1 napja #15683 Írta: csicsa55
csicsa55 válaszolt a következő témában: Gantry hiba - a slider fölött hatalmas fehér hely
Köszi. Sajnos nem oldotta meg a problémát. Én is kísérleteztem egész délután a g-page-surround-dal.

Több
5 éve 1 napja - 5 éve 1 napja #15685 Írta: Balázs
Balázs válaszolt a következő témában: Gantry hiba - a slider fölött hatalmas fehér hely
Ez szerintem számított magasság. Először azt nézd meg, hogy melyik bővítmény okozza, slideshow? Aztán lehet, gyanakodni, hogy az adott bővítményben, nem jó valami beállítás/formázás, mindenesetre, szerintem a számított 100vh tolja szét.

Ha bizalmas információt szeretnél közölni az adminokkal, akkor tedd az üzeneted tartalmát a [ confidential ][ /confidential ] címkék közé (szóközök nélkül).

Több
5 éve 1 napja #15686 Írta: csicsa55
csicsa55 válaszolt a következő témában: Gantry hiba - a slider fölött hatalmas fehér hely
Nem a slideshoev, mert a többi oldalon nincs és elcsúszik minden.

Több
5 éve 1 napja - 5 éve 1 napja #15687 Írta: Balázs

csicsa55 írta: Köszi. Sajnos nem oldotta meg a problémát. Én is kísérleteztem egész délután a g-page-surround-dal.

Mármint én a hibát másoltam csak be. :)
Próbáld meg ezt:
Code:
#g-page-surround { min-height: auto; }