Most egy kis reklám következik. Én a tárhelyszolgáltatók zömétől frászt kaptam. A CPaneltől kezdve egy rakat panelig rosszabbnál rosszabb borzalmakat kínálnak. Az ilyen public_html mappáktól meg aloldalas maceráktól. Az összes szájtomat és ügyfelemet átpakoltam az ország talán egyetlen és legjobb tárhelyszolgáltatójához. Itt úgy működik az ilyen tesztoldalból élessé tétel, hogy a gyökérben csinálok több mappát. A példa kedvéért oldal domainneve - ebbe van az éles cucc és erre mutat a a fődomain. Tesztoldalnak a főmappába csinálok egy új könyvtárat, pl újoldal. Beleteszem a tesztanyagot, beállítok rá egy aldomaint. PL tesz. fodomain.hu. Ha kiteszteltem nincs más dolgom csak átállítom a fődomaint az új mappára, a régit meg törlöm. Én már a joomla frissítéseket is így csinálom. Ha kritikus dolgokat frissítek lemásolom az oldalt egy másik könyvtárba, aldomaint adok neki, frissítem, tesztelem, ha ok, akkor átállítom a fődomainre. Nem szarakodom mappa átpakolásokkal. Nagyon sok tárhelyszolgáltatót kipróbáltam és merem állítani nem az ország, de a világ legjobb tárhelyszolgáltatója. Saját panelt fejleszt. Kenterbe veri az összes szutyok meg túlbonyolított panelt.